آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با محوریت نان سالم در بندرانزلی
پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم، هر ساله با هدف ارتقای سطح آگاهی جامعه نسبت به اصول تغذیه صحیح، توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.امسال نیز این پویش در آذرماه با محوریت موضوع «نان سالم»ادر شهرستان بندرانزلی در حال اجراست..
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی؛ در همین راستا، به منظور ارزیابی سطح دانش و آگاهی عمومی؛کارشناسان واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی صبح امروز با حضور در کارخانه لاکسیم جهت آگاهی و دانش کارکنان کارخانه از آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با شعار «نانو سلامت (نان و سلامت)به تفصیل سخن راندند و ازمدعوین دعوت شد در پرسشنامههای آنلاین که توسط دفتر بهبود تغذیه طراحی شده است شرکت نمایند.
شایان ذکراست؛لینک شرکت در پرسشنامه: https://survey porsline-ir/s/۵۷Z۴۵۱
این حوزه نیز در راستای همکاری با این پویش ملی، این پرسشنامه را از طریق سایت اطلاعرسانی خود در دسترس قراردادند.
کارشناسان تغذیه با بیان اینکه نان از پرمصرفترین مواد غذایی در خانوادههای ایرانی است و کیفیت آن بهطور مستقیم بر سلامت جامعه اثرگذار است، به نقش مصرف نان کامل (حاوی سبوس و گیاهک گندم) در پیشگیری از بیماریهایی چون مشکلات قلبی–عروقی، دیابت، اختلالات گوارشی، سرطانها، چاقی و مشکلات متابولیک اشاره نمودند،وآگاهی از روش صحیح تهیه، نگهداری و مصرف نان که نقش مهمی در سلامت عمومی دارد و یکی از اهداف اصلی پویش امسال، ترویج مصرف نانهای سبوسدار و کاهش استفاده از نانهای کمارزش تغذیهای است برای حضار بیان کردند.


نظر دهید