یکم آبان، روز ملی اطلاع رسانی هپاتیت
اول آبان ماه، به عنوان روز ملی اطلاع رسانی هپاتیت نامگذاری شده است
بار ها شنیده ایم که نباید از لیوان مشترک آب خورده و یا قاشقی که یک بار از آن استفاده شده بدون شستن دوباره مصرف شود. اما شاید بی توجهی به این گونه مسائل ما را به دردسرهای بزرگ و خطرناکی بیاندازد و سلامت ما را تهدید کند. زیرا تنها سرماخوردگی نیست که از این روش انتقال پیدا می کند.
قابل توجه پژوهشگران دانشگاه؛
شرایط انتخاب پژوهشگر برتر دانشگاه اعلام شد
مراسم معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر جشنواره دانشگاهی، در سه حوزه اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگران غیر هیات علمی در آذرماه امسال برگزار می شود.
هفته سلامت زنان برگزار میشود
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت از برگزاری هفته سلامت زنان ایران (سبا) با شعار "ورزش، شادابی، آرامش" خبر داد.
برگزاری کارگاه آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان ویژه پرسنل شاغل
صبح امروز کارگاه آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان ویژه پرسنل شاغل در شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی برگزار گردید.
آزمون مجازی « کارآفرینی سازمانی » در دانشگاه برگزار می شود
اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در نظر دارد آزمون الکترونیکی با موضوع « کارآفرینی سازمانی » را طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی برگزار نماید.
برگزاری اولین جلسه حساس سازی نسبت به بیماریهای منتقله از پشه آئدس دربندرانزلی
اولین جلسه حساس سازی نسبت به بیماریهای منتقله از پشه آئدس با حضور دکتر زعیم ، مشاور WHO کارشناسان حشره شناسی و کارشناسان بیماری های مشترک انسان و حیوان استان و شهرستان برگزار شد.
24 مهر (16 اکتبر)؛ روز جهانی غذا
غذا، نیاز اولیه بشر غذا، از ابتدایی ترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است. نیاز به رفع حس گرسنگی، از آغازین روز آفرینش تاکنون، همراه آدمی بوده، به طوری که می توان گفت پیشرفت های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه است.
دومین کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت در بندرانزلی برگزارشد
کارشناس مسئول واحد جوانان و نوجوانان درمدارس شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی گفت: دومین کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت صبح امروز درسالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش بندرانزلی برگزار شد .
به مناسبت روز جهانی غذا 24 مهر ( 16 اکتبر ) با شعار " تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(FAO) شعار روز جهانی غذا سال 2019 را " تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی" نامگذاری کرده است. اغلب مضامین انتخابی فائو در طول این سال ها حول محور "غذا " و رساندن این غذا به تمام سکنه این جهان است.
نکات بهداشتی و پزشکی برای زائرین اربعین
مسافرت به علت استراحت کم، خستگی راه،تغییر شرایط آب و هوایی و تهیه آب و منابع غذایی از منابع گوناگون ، کاهش مقامت بدن را به همراه دارد و بهمین دلیل عوامل خطرآفرین بیش از معمول انسان ها را با خطرمواجه می کند.