• 1399/05/07 - 08:45
  • تعداد بازدید خبر : 59
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
توسط کارشناسان مشاوره تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛

ارائه 5544 مورد مشاوره تغذیه در زمینه کرونا درسامانه تلفنی 4030

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ باتوجه به شیوع بیماری کووید 19درماه های اخیر ونقش تغذیه درپیشگیری ،کنترل ودرمان آن کارشناسان تغذیه درکنار سایر نیروهای بهداشت ودرمان به ارائه خدمات مراقبتی و تغذیه ای ازجمله مشاوره تغذیه پرداخته اند.

 

به گزارش روابط عمومیروابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر آبتین حیدرزاده – سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: رعایت برنامه غذایی مناسب در افراد سالم و همچنین بیماران مبتلا به کووید19  و در دوره نقاهت این بیماری نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبودی و کاهش شدت بیماری دارد.
وی بیان کرد: عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی ‌ها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذی ‌های مورد نیاز بدن از برنامه غذایی روزانه، می‌تواند با تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماری‌ ها و از جمله بیماری کووید 19 را افزایش دهد،لذا افزایش اطلاعات جامعه دراین خصوص ازسوی مسئولین مربوطه احساس گردید.
دکتر حیدرزاده تصریح کرد: به منظور پاسخگویی به این نیاز اساسی وباتوجه به پیامدهای بیماری کووید 19برسلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای، همزمان با راه اندازی خدمات مشاوره تغذیه آنلاین در سطح کشور با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با مشارکت 18نفر از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان در این سامانه تلفنی فعال و از 31 فروردین ماه سال 99 آماده پاسخگویی به مردم در کل کشور بوده است. 
وی اظهار داشت: در طی اردیبهشت و خرداد و تیرماه سال جاری تعداد 5544 مورد مشاوره تغذیه تلفنی از طریق سامانه 4030 توسط کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارائه گردید.
وی در پایان بیان کرد: کلیه هم میهنان می توانند از سراسر کشور با شماره گیری 4030 و انتخاب کلید 6 با مشاورین تغذیه ارتباط برقرار کرده  و سوالات کرونایی خود را در خصوص  پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های مختلف زمانی قبل از ابتلا به بیماری، در دوران بیماری کووید19 و پس از بهبودی (نقاهت)، نوع تغذیه و مصرف مکمل های مورد نیاز گروه های مختلف سنی و فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی را با این عزیزان مطرح کرده و مشاوره تغذیه دریافت کنند.
 

.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 61827
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/05/07 08:45