بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی :
کنترل کیفی مواد غذایی در رستوران ها و تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ،کارشناسان بهداشت محیط شبکه به منظور تشدید نظارت های بهداشتی ، نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت های کرونایی و جلوگیری از عرضه قلیان با توجه به وضعیت زرد شهرستان بندرانزلی و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی(پذیرش مشتری با ظرفیت حداکثر 50 درصدی) از تاریخ 15 مهر تا 25 آبان ماه نسبت به بازدید بهداشت محیطی و پوشش صد درصدی رستوران های شهرستان اقدام کردند. طی بازدید های صورت گرفته کنترل کیفی مواد غذایی توسط دستگاه های پرتابل انجام و در مورد رستوران های دارای نواقص بهداشتی اقدامات قانونی شامل مجموعا 31 اخطاریه ( بحرانی و غیر بحرانی ) و معرفی به مراجع قضایی و 1 مورد پلمپ واحد صنفی انجام پذیرفت .
شایان ذکر است نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ، کنترل کیفی مواد غذایی در رستوران ها و تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی کماکان در اولویت کاری کارشناسان بهداشت محیط این شبکه است.
نظر دهید