• 1397/07/15 - 09:15
  • تعداد بازدید خبر : 63
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

اقدامات آموزشی در پیشگیری از بیماری التور (وبا )

کلرینه نمودن و جوشاندن آب آشامیدنی مهمترین راه پیشگیری از التور می باشد.

پیام های بهداشتی :

1-سبزیجات و میوه جات با آب سالم و تمیز به طور کامل شسته و پس از ضدعفونی مصرف شود.

2-قبل از تهیه و توزیع غذا، قبل از خوردن غذا و شیر دادن به کودک، بعد از اجابت مزاج، بعد از شستن و تمیز کردن کودک، بعد از دست زدن به مواد غذایی خام نظیر سبزیجات، گوشت، مرغ و ماهی، بعد از مراقبت از بیمار اسهالی بایستی دستها با آب و صابون بطور کامل و حدود چند دقیقه ای شسته شوند

3-در طول سفر در صورتی که امکان شست و شو، انگل زدایی و ضد عفونی وجود ندارد از مصرف سالاد و سبزی خودداری شود.

4-همچنین از مصرف غذاهای نیمه پخته یا خام به شدت خودداری شود.

5-هرگز در یخچال مواد غذایی شسته و تمیز در کنار مواد غذایی پخته قرار داده نشود.

6-در مسافرت ها، برنامه های تفریحی و هنگام گردش در خارج شهر آب آشامیدنی سالم و یا آب بطری شده دارای مجوز بهداشتی همراه داشته باشید و یا اینکه چای و میوه جات آبدار مانند هندوانه را جایگزین کنید.

7-در صورت نداشتن آب سالم، ازآب معدنی  استفاده شود و از آبهای نامطمئن نظیر آب رودخانه و … برای آشامیدن استفاده نشود و در صورت ضرورت استفاده از این منابع، آب پس از حداقل چند دقیقه جوشاندن مصرف شود.

8-دقت شود از مصرف یخ هایی که به صورت غیربهداشتی تولید و یا عرضه می شود، خودداری گردد.

9-در پارک ها فقط از شیرهایی که مخصوص آب آشامیدنی است استفاده کرده و از مصرف آب فضای سبز خودداری شود.

10-از خرید و مصرف غذاهای آماده و غیر بهداشتی از افراد دوره گرد و سایر فروشگاه هایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند بخصوص آبمیوه، معجون، بستنی، انواع آب هویج، شیرموز، شربت و… خودداری شود.

11- مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از مگس و حشرات نگه‌داری کنید .

12-حتما بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود .

13-در مسافرت‌ها حتما از لیوان شخصی، آب جوشیده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود .

14-در هنگام بروز بیماری وبا حتی الامکان از دست دادن پرهیز شود .

15-از تماس با مواد دفعی و استفراغ و لوازم آلوده بیمار خودداری شود .

 

 

                         




 

واحد آموزش و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان انزلی

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 40345
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/07/15 09:15