• 1397/08/14 - 09:08
  • تعداد بازدید خبر : 45
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
بمناسبت روز جهانی تخم مرغ و غذا صورت گرفت :

خلاصه فعالیت های انجام شده کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی

براساس ارکان مراقبتهای بهداشتی اولیه PHC، آموزش بهداشت از راهکارهای دستیابی به بهبود وضعیت سلامت جامعه به شمار می آید.

در این راستا تلاش و برنامه ریزی در جهت ارتقای آگاهی عمومی، از وظایف مهم کارکنان حوزه بهداشت محسوب میگردد. این فرآیند در مقاطع زمانی خاص و مطابق با تقویم مناسبتهای بهداشتی جهانی و ملی تقویت شده و بصورت اختصاصی اجرا می گردد.
از مناسبتهای تعیین شده مهرماه در حوزه فعالیت های واحد بهبود تغذیه شبکه های بهداشت، روز جهانی تخم مرغ 9 اکتبر ( 17 مهرماه ) World egg day، روز جهانی غذا 16 اکتبر ( 24 مهرماه )World food day است.
ترویج الگوی غذای سالم با هدف بهبود انتخاب های غذائی و فرهنگ سازی مصرف منابع مفید و با کیفیت بالا در جامعه از اهداف گرامیداشت این مناسبتها محسوب میگردد.
خلاصه فعالیت های انجام شده در مهرماه سال 1397 توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی بدین قرار است:
·آموزش به عموم مردم.·آموزش به دانش آموزان در مدارس و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان·ارسال پیامک به شهروندان، ·برپائی جشنواره غذای سنتی در خ ب شانگهای پرده،  برپائی سفره سلامت در مدارس ( با حضور مراقبین سلامت و بهورزان ) مراکز کلویر، غازیان، مراکز آبکنار، غازیان،هادیان سلیقه دار و لیجارکی، روستامهد حسن رود.برپائی سفره سلامت در مرکز غازیان وهادیان سلیقه دار   .        

·برپائی مسابقه نقاشی در یکی از مدارس ( با حضور مراقبین سلامت مرکز غازیان )، قرائت شعر نمک سم سفیده در یکی از مدارس ابتدائی دخترانه با حضور مراقبین سلامت مرکز کلویر، درج شعارهای بهداشتی در سربرگ نامه های اداری. ·برپائی سفره سلامت و مسابقه نقاشی برای کودکان مراجعه کننده در مرکز کلویر .·پیاده روی با حضور پرسنل ستاد شبکه و برپائی سفره سلامت در ستاد شبکه. 

واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی








  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 41342
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/08/14 09:08