• 1400/01/14 - 11:34
  • تعداد بازدید خبر : 95
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در طرح تشدید نظارت نوروزی

بازدید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی از 21 مورد از مراکز تولیدی مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در ایام نوروز 1400

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی ، مهندس فرحناز فکری ، کارشناس نظارت بر مواد غذایی اظهار داشت ازاین تعدادبازدید  17 شرکت در هفته اول فروردین غیرفعال بودند.واز4 مورد بازدید و نمونه برداری از شرکت های تولیدی مواد غذایی ( شرکت های تولیدی فرآورده های گوشتی ، آرد و کیک )انجام شده فعال بودند.

مهندس فکری بیان کرد : 15 مورد بازدید مشترک به اتفاق کارشناسان واحد بهداشت محیط از مراکز عرضه مواد غذایی و کشف 17 مورد عدم انطباق در لیبل های مواد غذایی درراستای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی و 2 مورد بازدید و نمونه برداری از گندم های وارداتی، موجود در اداره بنادر و دریانوردی نمونه برداری صورت گرفت.


  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 70469
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/01/14 11:34