• 1400/12/25 - 09:33
  • تعداد بازدید خبر : 242
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

یادآوری نکات مهم تغذیه ای در ایام نوروز

• توجه داشته باشید که افراط در مصرف قند و شکر و تمام مواد غذایی تهیه شده از آنها و نیز زیاده روی در مصرف مواد نشاسته ای، می تواند علاوه بر چاقی موجب افزایش تری گلیسیرید خون نیز شود.

  • به هنگام استفاده از انواع مغزها باید توجه کرد، مصرف آجیل پر نمک و شور مفید نیست و به سلامت انسان آسیب می زند.

 

  •  آب یکی از مهم ترین و مفیدترین موادی است که از بروز یبوست پیشگیری می کند و با کاهش مصرف آن، این عارضه به خصوص در کسانی که مستعد ابتلا به آن هستند، می تواند موجب ایجاد ناراحتی شود. پس مصرف این ماده ی حیات بخش را فراموش نکنید.

 

  • خودداری از صرف دیروقت شام، همچنین میهمانی های نوروزی موجب صرف دیروقت شام میگردد، که پیامد آن بصورت افزایش وزن و اختلال در سلامتی افراد مشهود است.

 

  • توجه به مصرف انواع سبزی ها، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای سلامتی انسان هستند، لذا عدم مصرف یا کمبود مصرف آنها در برنامه غذایی روزانه موجب ابتلا به کمبودهای ویتامینی و املاح شود.

 

  •  توجه به مصرف انواع میوه، میوه ها نیز، از مواد غذایی بسیار مفید و خوشمزه ای هستند که با دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین و نیز مقادیر مناسبی املاح و همچنین آب، می توانند به حفظ سلامت انسان کمک کنند.

 

  • در سفرهای نوروزی برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها بهتر است از مصرف سبزی و سالاد و میوه های با پوست در رستوران یا مراکز تغذیه ای همگانی و نیز در مکان هایی که به بهداشتی بودن آنها اطمینان ندارید، خودداری کنید.

 

  • کمبود تحرک، می تواند اختلالات زیادی در انسان ایجاد کند. این اختلالات برای سالمندان، افراد با چربی و فشار خون بالا، اشخاصی که مبتلا به عوارض قلبی عروقی  هستند و افراد چاق زیان آورتر و خطرناک تر است

    .
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 84389
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/12/25 09:33