مراقبت تغذیه ای سالمندان ( 60سال و بالاتر )

مدیریت تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه_

مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی در بیماری کووید-19_

رهنمودهای غذائی ایران

راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان.

راهنمای تغذیه تکمیلی

راهنمای آموزشی کاهش آرسنیک در برنج

خوراکهای بومی ایران گیلان.

چرا مرغ سایز مصرف کنیم.

توصیه های تغذیه ای در بیماری های تنفسی.

توصیه های تغذیه ای در بیماری تب دار.

توصیه ای تغذیه ای در پیشگیری از سرماخوردگی و شرایط شیوع ویروس کرونا.pdf

تغذیه و سلامت مردان

تغذیه و سلامت جوانان.

تغذیه کودکان در بیماری امیکرون.

تغذیه در سنین مدرسه.

تغذیه در خشکسالی

پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید.

بسته آموزشی خدمات تغذیه در تحول سلامت.

بسته آموزشی تغذیه در بیماران مبتلا به سل.

آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه کارشناس تغذیه ) .

آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت (ویژه پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع )

راهنمای مراقبت و کنترل وزن کودکان زیر 5سال_

اصول کلی تغذیه صحیح و هرم غذائی گروه های مختلف سنی

راهنمای شناسائی ارزیابی و مدیریت اضافه وزن و چاقی کودک و نوجوان.

برنامه حمایت تغذذی های کودکان 6تا59 ماهه مبتلا به سوء تغذیه

بسته اجرائی حداقل مراقبت های ضروری در برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در زمان شیوع کووید_

                        محتوای آموزشی نمک یددار سال 1403

مراقبت های تغذیه ای پزشک

مراقبت های بهبود تغذیه مراقبین سلامت و بهورز

 

 
 
 
 
آخرین بروز رسانی : 1403/04/17