بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان های عمومی شهرستان بندرانزلی
بازرسین واحد سلامت محیط و کار این مرکز از تعدادی رستوران و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهر بندرانزلی بصورت سرزده بازدید کرد.. هدف از این بازدید نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، خدمات رسانی، وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی و نحوه پذیرایی آنها به شهروندان است.
مهندسین بهداشت محیط معتقد ند صاحبان و کارکنان رستوران ها و همه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی نقش مهمی را در تامین سلامت مردم بر عهده دارند و همواره باید رعایت اصول بهداشتی و توجه به سلامت مواد غذایی به منظور حفظ سلامت مشتریان و شهروندان در دستور کار آنان است.
این بازرسان کوشا با کنترل مداوم مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اجازه هیچ گونه فعالیت به فرد خاطی و متخلف را نخواهند داد و کلیه متخلفان را به مراجع قضایی معرفی خواهند کرد.
وی از مردم شریف شهرستان خواست در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی حتما به شماره ۱۹۰ اطلاع داده تا کارشناسان و بازرسان بهداشتی با قید فوریت از گزارشات مردمی بازدید خواهند کرد.
نظر دهید