بازرسی نوروزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان بندرانزلی
بازدید نوروزی کارشناس مسئول گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت درمراکز تهیه مواد غذایی در شهر و منطقه آزاد شهرستان بندرانزلی در تاریخ 6/۱/۱۴۰۰ صورت گرفت که طی آن بازرسی از تعدادی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین رستورانهای منطقه انجام گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ، آمار کشیک نظارتی در ششمین روز از فروردین کل بازدیدها 45 مورد شامل 5 اماکن حساس ، 5 مورد اماکن عمومی و کارگاه ، 35 مرکز تهیه وتوزیع مواد غذایی ، 43 سنجش با دستگاه پرتابل ، 4 نمونه برداری آب ، 10 مورد کلر سنجی ، 4 نمونه برداری مواد غذایی و 15 اخطاریه بهداشتی بخشی از فعالیت این مهندسین در این روز بود.
نظر دهید