صبحانه سالم با دانش آموزان به مناسبت روز جهانی کودک و روز جهانی غذا
ه مناسبت روز جهانی کودک و روز جهانی غذا، مراسم صبحانه سالم با حضور کارشناسان واحدهای ستادی : تغذیه- بهداشت خانواده و روابط عمومی در یکی از دبستان های دخترانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه ودرمان بندرانزلی ضمن تقدیر از مدیر ، و دست اندر کاران برگزاری مراسم، فرهنگ سازی برای اصلاح شیوه زندگی حامد مرتضی پور ، کارشناس بهبود تغذیه با اشاره به نقش خانواده و بویژه مادر در شکل گیری ذائقه غذایی فرزند، به اهمیت مصرف صبحانه در کودکان اشاره کرد و کاهش تمرکز و قدرت یادگیری کودکان را پیامد افت قندخون ناشی از عدم مصرف صبحانه دانست. وی افزود: وعده صبحانه باید به گونهای باشد که حداقل یکپنجم نیازهای تغذیهای انسان را در طول شبانهروز تامین کند.و برخی عادتهای نادرست تغذیه ای ، علاوه بر ایجاد خطر افزایش وزن و چاقی؛ باعث پوسیدگی و خرابی دندانها نیز می شود. در ادامه عاطفه پورموسی .،کارشناس بهداشت خانواده در مورد اصول صحیح مسواک زدن بعد از هر وعده غذایی را برای دانش آموزان با شرح کامل بیان نمود.
نظر دهید