• 1399/12/18 - 11:47
  • تعداد بازدید خبر : 72
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرانزلی برگزار شد

کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید با حضور دکتر بابک صیاد ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ، ناهید اسرافیل زاده کارشناس تغذیه و دبیر کمیته ، نماینده اداره صمت وسایر اعضای کمیته در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرانزلی برگزار شد.

در این جلسه کارشناس تغذیه ضمن ارائه گزارشی از شاخص ها و دستاوردهای اجرای برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) در کشور وشهرستان  توسط کارشناس گروه بهبود تغذیه، براساس دستورجلسه مباحثی در خصوص مشکلات مربوط به عرضه و تبلیغ نمک های غیراستاندارد از جمله نمک دریا و نمک های رنگی، شیوه های آموزش و اطلاع رسانی موثر، فرایند پایش  و گزارش برنامه براساس دستورعمل بازنگری شده در سال جاری جهت کنترل کیفیت نمک خوراکی تصفیه شده یددار در سطح بسته بندی،  فروشگاه های عرضه نمک و اماکن تهیه و توزیع غذا مطرح و با توجه به شرح وظایف و ظرفیت های موجود تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
لازم به ذکر است : ناهید اسرافیل زاده ید و بیماری گواتر را به عنوان یکی از مشکلات تغذیه ای عمده در کشور دانست و افزود: خوشبختانه پس از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل اختلالات ناشی ازکمبود ید و تصفیه و یددارکردن نمکهای خوراکی طی سال های گذشته شاهد کاهش قابل ملاحظه ای از شیوع اختلالات ناشی از کمبود ید در خانوارهای تحت پوشش بوده ایم.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 69612
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/12/18 11:47