کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرانزلی برگزار شد
کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید با حضور دکتر بابک صیاد ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ، ناهید اسرافیل زاده کارشناس تغذیه و دبیر کمیته ، نماینده اداره صمت وسایر اعضای کمیته در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرانزلی برگزار شد.
در
این جلسه کارشناس تغذیه ضمن ارائه گزارشی از شاخص ها و دستاوردهای اجرای
برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) در کشور وشهرستان توسط کارشناس گروه بهبود تغذیه، براساس
دستورجلسه مباحثی در خصوص مشکلات مربوط به عرضه و تبلیغ نمک های غیراستاندارد
از جمله نمک دریا و نمک های رنگی، شیوه های آموزش و اطلاع رسانی موثر،
فرایند پایش و گزارش برنامه براساس دستورعمل بازنگری شده در سال جاری جهت
کنترل کیفیت نمک خوراکی تصفیه شده یددار در سطح بسته بندی، فروشگاه
های عرضه نمک و اماکن تهیه و توزیع غذا مطرح و با توجه به شرح وظایف
و ظرفیت های موجود تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
لازم به ذکر است : ناهید اسرافیل زاده ید و بیماری گواتر را به عنوان یکی از
مشکلات تغذیه ای عمده در کشور دانست و افزود: خوشبختانه پس از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل اختلالات ناشی
ازکمبود ید و تصفیه و یددارکردن نمکهای خوراکی طی سال های گذشته شاهد کاهش قابل
ملاحظه ای از شیوع اختلالات ناشی از کمبود ید در خانوارهای تحت پوشش بوده ایم.
نظر دهید