• 1398/12/15 - 09:18
  • تعداد بازدید خبر : 51
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

آموزش بهداشتی و کنترل محیطی عفونت ویروسی کووید_۱۹ در نانوائیها

با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم جامعه را تشکیل میدهد لذا رعایت موازین بهداشتی در واحدهای نانوائی همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هست.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ، در شرایط فعلی شیوع عفونت کروناویروس جدید ضرورت دارد اقدامات ویژه ای در جهت کنترل محیطی این ویروس به خصوص در اماکن و مراکز حساس منجمله واحدهای نانوائی بعمل آید. در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی در خط مقدم پیشگیری از انتشار و شیوع این بیماری از کلیه واحدهای نانوائی در منطقه تحت پوشش بصورت ضربتی بازدید کرده و ضمن ارائه آموزشهای چهره به چهره در این خصوص، اقدام به نصب پوسترهای آموزشی در این واحدهای صنفی نمودند

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 57392
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/12/15 09:18