آموزش بهداشتی و کنترل محیطی عفونت ویروسی کووید_۱۹ در نانوائیها
با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم جامعه را تشکیل میدهد لذا رعایت موازین بهداشتی در واحدهای نانوائی همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هست.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ، در شرایط فعلی شیوع عفونت کروناویروس جدید ضرورت دارد اقدامات ویژه ای در جهت کنترل محیطی این ویروس به خصوص در اماکن و مراکز حساس منجمله واحدهای نانوائی بعمل آید. در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی در خط مقدم پیشگیری از انتشار و شیوع این بیماری از کلیه واحدهای نانوائی در منطقه تحت پوشش بصورت ضربتی بازدید کرده و ضمن ارائه آموزشهای چهره به چهره در این خصوص، اقدام به نصب پوسترهای آموزشی در این واحدهای صنفی نمودند.
نظر دهید