• 1403/07/24 - 14:14
  • تعداد بازدید خبر : 77
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

ارائه راهکارهای علاقمند کردن دانش آموران به استفاده از تغذیه صحیح وسالم

ارائه راهکارهای علاقمند کردن دانش آموران به استفاده از تغذیه صحیح وسالم در دبیرستان های دوره دوم شهرستان بندرانزلی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ، آموزش و آگاهی بخشی عمومی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی به عنوان یکی از اهداف سازمانی و ارکان برنامه های ارتقاء سلامت سازمان غذا و دارو در نظر گرفته شده است. لذا به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور تحقق این هدف، محتوای آموزشی در زمینه های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، آشنایی با روش های تشخیص اصالت و سلامت محصول در زمان انتخاب، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، آشنایی با غذاهای فراسودمند، عوارض مصرف زیاد قند، روش های آلودگی مواد غذایی و در راستای ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان، کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی صبح امروز ، در دبیرستان های دوره متوسطه اول توحید و فردای برتر شهرستان حضور یافته و با همکاری اولیا ءمدرسه آموزشهایی در خصوص بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تشخیص کالاهای سلامت محور، نشانگرهای رنگی تغذیه ای و ..... آموزش های لازم را ارائه نمودند .

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 130203
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/24 14:14