در اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان برگزار شد؛
کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان بندرانزلی
صبح امروزکارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرانزلی با موضوع کنترل و مراقبت بیماری کرونا ۲۰۱۹ و پشه ائدس در اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی ، دکتر سید عارف عابدین نجفی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی، بر ضرورت ایجاد و حفظ آمادگی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تاکید و تصریح کرد: ضروری است مراقبت و پیشگیری های لازم درجهت مقابله با ورود احتمالی این ویروس به کشور مورد توجه باشد.
مدیر شبکه بهداشت افزود: به منظور آگاهی بخشی عمومی، پیام ها، توصیه های بهداشتی و مراقبتی و اطلاع رسانی دقیق از سوی رسانه ها منعکس شود و با ارائه این اطمینان که موردی از وجود ویروس کرونا در استان مشاهده نشده، آموزش به مردم و نیز اطلاعرسانی صحیح و واقعی را در جلوگیری از شیوع این ویروس موثر دانست.
دکتر نجفی با اشاره به مرزی بودن شهرستان بندرانزلی و لزوم اعمال اقدامات کنترلی بیان داشت: مراقبت مستمر، کنترل و تشدید نظارت و قرنطینه افراد مشکوک صورت گیرد و مراقبت فردی و خود مراقبتی را در دستور کار قرار داد
وی همچنین خواستار کنترل، پایش و اعمال مراقبت لازم از سوی نهادهایی همچون دامپزشکی، بر شبکه توزیع گوشت و کشتارگاه ها شد
دکتر سید عبدالرضا کاظم زاده ، مدیر خطر و بلایا و پزشک تشخیص بیماری کرونا در خصوص کسانی که در خطر بیشتری برای ابتلا به کروناویروس هستند، اظهار کرد: افراد دارای بیماریهای زمینهای مانند بیماران دیابتی، سرطانی، مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی، سالمندان، کودکان و زنان باردار در خطر بیشتری برای ابتلا به کروناویروس هستند.
کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بندرانزلی با موضوع کنترل و مراقبت بیماری کرونا ۲۰۱۹ و پشه ائدس با میزبانی مدیر شبکه بهداشت و باحضور رئیس ادارات دریایی و بندری، مسئول بیمه، رفاه و بهداشت اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، مدیر اجتماعی و سلامت منطقه آزاد انزلی، معاون سیاسی فرمانداری، حلال احمر ، نماینده ادارات شهرستان بندرانزلی و کارشناسان ستادی شبکه در اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان برگزار شد.
نظر دهید