• 1400/09/01 - 11:01
  • تعداد بازدید خبر : 161
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی :

کنترل کیفی مواد غذایی در رستوران ها و تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ،کارشناسان بهداشت محیط شبکه به منظور تشدید نظارت های بهداشتی ، نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت های کرونایی و جلوگیری از عرضه قلیان با توجه به وضعیت زرد شهرستان بندرانزلی و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی(پذیرش مشتری با ظرفیت حداکثر 50 درصدی) از تاریخ 15 مهر تا  25 آبان ماه  نسبت به بازدید بهداشت محیطی و پوشش صد درصدی رستوران های شهرستان اقدام کردند. طی بازدید های صورت گرفته کنترل کیفی مواد غذایی توسط دستگاه های پرتابل انجام و در مورد  رستوران های دارای نواقص بهداشتی اقدامات قانونی شامل مجموعا  31  اخطاریه ( بحرانی و غیر بحرانی ) و معرفی به مراجع قضایی و 1 مورد پلمپ واحد صنفی انجام پذیرفت .

 شایان ذکر است  نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی ، کنترل کیفی مواد غذایی در رستوران ها و تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی کماکان در اولویت کاری کارشناسان بهداشت محیط این شبکه است. 

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 79701
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/09/01 11:01