• 1403/11/02 - 10:34
  • تعداد بازدید خبر : 21
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

سطوح بالای امگا 3 و امگا 6 ممکن است بدن ما را از ابتلا به سرطان محافظت کند

تحقیقات جدید دانشگاه جورجیا نشان می دهد علاوه بر کاهش کلسترول، حفظ سلامت مغز و بهبود سلامت روانی ، اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 ممکن است به پیشگیری از انواع سرطان ها کمک کنند

نتایج حاصله از بررسی انجام شده بر  بیش از 250000 نفر نشان می دهدکه سطوح بالاتر اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

یوچن ژانگ، نویسنده اصلی این مطالعه و دانشجوی دکترا در کالج بهداشت عمومی UGA، می‌گوید: سطوح بالای امگا 3 و امگا 6 با نرخ پایین‌تر سرطان مرتبط است. این یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند».

شرکت‌کنندگانی که سطوح بالاتری از امگا 3 داشتند، نرخ پایین‌تری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، معده و ریه داشتند، علاوه بر این، ابتلا به سایر سرطان‌های دستگاه گوارش هم در این افراد کمتر بود و سطوح بالای امگا 6 منجر به کاهش نرخ 14 سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم بدخیم، مثانه و غیره گردید.

چربی های سالم خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهند

این مطالعه بر داده های یک بررسی در بریتانیا بر روی بیش از 250000 نفر که برای بیش از یک دهه دنبال شده بودند، متکی بود. از این شرکت کنندگان، تقریباً 30000 نفر در طول دوره مطالعه به نوعی از سرطان مبتلا شدند.برخی تحقیقات قبلی ارتباط بین سطوح اسیدهای چرب و خطر ابتلا به سرطان را نشان دادند. با این حال، هیچ مطالعه ای نمی تواند به طور قطعی تعیین کند که آیا اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 باعث کاهش میزان سرطان یا افزایش احتمال زنده ماندن در افراد مبتلا به  سرطان می شود.نکته مهم این است که مزایای سطوح بالای اسیدهای چرب به سایر عوامل خطر مانند BMI، مصرف الکل یا فعالیت بدنی وابسته نیست.

مکمل های روغن ماهی دارای مزایای سلامتی مختلفی هستند

اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 که به عنوان "چربی های سالم" شناخته می شوند، برای سلامت انسان ضروری هستند. آنها در ماهی های چرب، آجیل و حتی برخی روغن های گیاهی مانند روغن کانولا وجود دارند.به همین دلیل است که بسیاری از افراد به مکمل های روغن ماهی روی می آورند. آنها یکی از محبوب ترین قرص های رژیمی در بازار هستند و دلیل خوبی هم دارند.مطالعات قبلی نشان می دهد که مکمل های امگا 3 می توانند خطر ابتلا به کلسترول بالا را کاهش دهند و خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

منبع این مطلب را اینجا ببینید

اکرم بارگیر – دکترای فیزیولوژی ورزشی( مرکز بهداشت شرق ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی )

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 134526
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/11/02 10:34