• 1403/07/26 - 13:17
  • تعداد بازدید خبر : 148
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا صورت گرفت :

بازدید مدیر شبکه از فرآورده های گوشتی در شهرستان بندرانزلی

مدیر شبکه همراه جمعی از کارشناسان از واحد تولیدی گیلان تاج گستر کاسپین، تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی، واقع در شهرک صنعتی حسن رود بندرانزلی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی ، به مناسبت روز جهانی غذا، صبح امروز از واحد تولیدی گیلان تاج گستر کاسپین، تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی، واقع در شهرک صنعتی حسن رود بندرانزلی توسط کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی و با حضور مدیریت و مسئول حراست شبکه بازدیدبعمل آمد.

شایان ذکر است ،دکتر بابک صیاد مدیر شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی در این بازدید گفت : موضوع غذای سالم وامنیت غذایی مردم از موضوعات مهم از  سلامت مردم بوده ومورد توجه شبکه بهداشت است .

این مقام مسئول ؛هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی ورسالت این شبکه دانست وافزود :فرآورده های گوشتی یکی از پر مصرف ترین فرآورده های غذایی هستند که بهداشت وسلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخورداراست .

دکتر صیاد ادامه داد: از آنجایی که این فرآورده ها در معرض آلودگی ورشد باکتریهای مختلف هستند ،توجه به بهداشت سلامت آنها با بررسی وارزیابی کیفی این محصولات ،توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی به طور مداوم انجام می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 130202
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/26 13:17