• 1402/06/30 - 14:41
  • تعداد بازدید خبر : 120
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

بازدید میدانی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شهرستان بندرانزلی + گزارش تصویری

هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بررسی آخرین وضعیت نظام سلامت بندرانزلی، در این شهرستان حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی ، دکتر محمدتقی آشوبی-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت وپروژه های طرح محرومیت زدایی شامل پروژه ساخت ساختمان پایگاه سلامت آذربایجان ، پروژه ساخت ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت شهری امام علی (ع) به منظور پیگیری امور ساخت وساز  در شهرستان بندرانزلی حضور یافت.

 

دکتر آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور در شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی  ضمن گفت‌وگو با کادر بهداشت و بیمارستان بازدید ومشکلات را  مورد بررسی قرار داد.

هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جریان حضور در بندرانزلی با امام جمعه ,نماینده مردمی در مجلس شورای اسلامیاین شهرستان دیدار و در چارچوب مسایل بهداشتی و درمانی گفتگو کردند.

 

دکتر محمدتقی آشوبی-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی هیئت رئیسه دانشگاه صبح امروز با حضور در دفتر امام جمعه بندرانزلی، با حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شمس‌الدین دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

دکتر آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست به موضوع جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: مسئله جمعیت، استان گیلان را بسیار رنج می‌دهد و این نگرانی در آینده بیشتر است.

 

وی با اشاره به کاهش پزشکان متخصص، افزود: در بسیاری از رشته‌های تحصیلی، پزشکان از جمله بیهوشی، قلب و ... رغبتی برای تحصیل ندارند و این مسئله موجب کاهش پزشکان متخصص شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین احداث بیمارستان کوچک مقیاس در شهرستان‌ها را یکی دیگر از چالش‌های کنونی دانست و گفت: این بیمارستانها هزینه‌های جاری زیادی به نظام سلامت تحمیل می‌کنند و در عین حال به دلیل کمبود پزشکان متخصص، قابلیت ارایه خدمات تخصصی در همه رشته‌ها ندارند.

 

دکتر آشوبی به کمبود نیروی انسانی در نظام سلامت اشاره کرد و افزود: از طرفی تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی انجام نشده و از طرف دیگر فرصت جذب نیروی انسانی از دانشگاه گرفته شده و این از دیگر موانع کنونی است، هر چند با جذب ۵۰۳ نیروی انسانی در آینده بخشی از این کمبودها، جبران می‌شود.

 

وی با بیان اینکه حدود ۶ هزار نفر سالانه در گیلان به سرطان مبتلا می‌شوند، گفت: به سبب ارایه خدمات درمانی مطلوب به بیماران سرطانی، طول عمر افراد سرطانی در استان افزایش یافته است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توجه بیش‌از پیش نظام سلامت به طب سنتی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طب سنتی جایگاه خود را در نظام سلامت پیدا کرده و در حال رشد و خدمت موثر به مردم است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شمس‌الدین- امام جمعه شهرستان بندرانزلی نیز در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های کادر سلامت به ویژه در کرونا، اظهار کرد: بندرانزلی بکی از شهرستانهای گردشگرپذیر بوده و این مهم بار بیماری را افزایش داده و لازم است زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در شهرستان، مضاعف شود.

 

وی با اشاره به بروز ترافیک‌های سنگین در بندرانزلی، افزود: لازم است مراکز درمانی در بندرانزلی در سطح شهرستان به صورت عادلانه مستقر باشند.

 

امام جمعه شهرستان بندرانزلی با اشاره به مهاجرت پزشکان و پرستاران، تصریح کرد: لازم است وزارتخانه بهداشت در تعامل با وزارت تعاون و کار طی تفاهم و قراردادی با  کشورهای مهاجر پذیر، سازوکارهای مهاجرت معکوس و ارایه خدمت مشترک در بین دو کشور را فراهم کند.

 

حجت الاسلام شمس‌الدین بر ضرورت پیشگیری تاکید کرد و گفت: باید با اقدامات آموزشی و فرهنگ سازی در کنار غربالگری ها و همچنین ترویج طب سنتی، از بروز سرطان‌ها پیشگیری کرد.

 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 111649
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/06/30 14:41