• 1403/01/05 - 10:08
  • تعداد بازدید خبر : 112
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

دانستنی هایی در مورد کره

کره یکی از مواد غذایی مصرفی در وعده صبحانه است که در این مطلب دانستنی هایی مفید در خصوص نگهداری کره آمده است.

برخی قاطعانه از نگهداری کره در یخچال دفاع می کنند، در حالی که برخی دیگر با آن مخالف هستند. متخصصان چه می گویند؟

کره از خامه پاستوریزه تهیه شده و منبع فراوانی از چربی شیر با مقداری آب و ترکیبات جامد شیر بدون چربی است. کره سنتی آمریکایی در دو نوع نمکی و بدون نمک وجود دارد. کره نمکی اغلب برای تهیه گوشت برشته و سس استفاده می شود، در حالی که کره بدون نمک معمولاً در پخت استفاده می شود.

آیا می توان کره را فریز کرد؟

 بله، می‌توانید کره را فریز کنید. در واقع، کره بدون نمک می‌تواند تا پنج ماه و کره نمکی در صورت ذخیره سازی مناسب تا  پنج ماه می تواند در فریز نگهداری شود. این یک راه عالی برای افزایش عمر مفید آن و جلوگیری از فساد در عین حفظ کیفیت کره است.
چگونه کره را فریز کنیم؟
برای اینکه تا حد امکان طعم تازه ای داشته باشد، کره منجمد را در بسته بندی اصلی خود نگه دارید. همچنین می توانید آن را در فویل یا پلاستیک بپیچید و آن را در ظرفی در بسته قرار دهید. این امر سبب می شود که کره طعم های دیگر را جذب نکند. با این حال، حتماً روی آن را برچسب بزنید و تاریخ خرید آن را روی بسته ‌بندی بنویسید.
چگونه کره یخ زده را ذوب کنیم?

 کره را در یخچال قرار دهید تا نرم شود، یا بسته به اینکه چگونه می‌خواهید از آن استفاده کنید، کره را در حالی که هنوز یخ زده است رنده کنید. انجماد فرآیند فساد را به تاخیر می اندازد، به همین دلیل توصیه می شود که کره ذوب شده در اسرع وقت استفاده شود.

 

مترجم:

  • سیده پریسا موسویان، دکتری علوم تغذیه، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز

منبع:سایتusdairy

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان انزلی
  • کد خبر : 120557
کلمات کلیدی
آخرین بروز رسانی : 1403/01/05 10:08