صبحانه سالم در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان غاریان
صبح امروز اعضاء کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هم سر سفره ای پر از صبحانه های سالم نشستند. در این برنامه که با هدف آشنایی اعضاء با آداب صحیح غذا خوردن و معرفی صبحانه به عنوان اصلی ترین وعده ی غذایی اجرا شد.
بمناسبت هفته ملی کودک با شعار آینده را باید ساخت ، حامد مرتضی پور ، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی به نقش تغذیه در رشد و یادگیری کودکان، اظهار کرد: وعده صبحانه که یکی از مهمترین وعدههای غذایی به ویژه برای کودکان است متاسفانه در بیشتر موارد نادیده گرفته میشود و کودکان به راحتی از خوردن آن صرف نظر میکنند.
وی افزود: باید برای صرف صبحانه کودکان و دانش آموزان زمان کافی در نظر گرفته شود و لازمه آن، خواب به موقع شب و زود بیدار شدن از خواب در صبح هنگام است.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر فراهم کردن صبحانه مغذی برای کودکان از سوی والدین، مصرف انواع مرباهای خانگی به ویژه مرباهای بالنگ، به، سیب و هویچ را مواد غذایی مغذی و انرژی زا برای صبحانه کودکان ذکر کرد.
وی، همچنین مصرف غذاهایی مانند عسل و تخم مرغ آب پز را نیز در وعده صبحانه را بسیار توصیه کرد.
گفتنی است ، مقوله تفکیک زباله از مبدا و اینکه این مهم با هدف جداسازی زباله های تر و خشک از یکدیگر به منظور جلوگیری از آلودگی بیشتر انجام می گیرد تا موادی که قابل بازیافت هستند بازیافت و به چرخه طبیعت برگردند، توسط کارشناس بهداشت محیط بیان شد .
وی عنوان کرد: جهت داشتن شهری پاک و سالم ازکودکان و والدین درخواست داریم که پسماندهای شهری را در سطح شهر درون سطل های زباله بیاندازند و مقوله تفکیک زباله از مبدا را جزو رسالت های اساسی بدانند .همچنین در خصوص صرفه جویی آب توسط کارشناس اداره آب و فاضلاب شهری به دانش آموزان دبستان امام حسن مجتبی (ع) آموزش های لازم داده شد.
نظر دهید