نکات مهم تغذیه ای در وعدۀ شام برای روزه داران:
بهتر است غذای اصلی خود را مدتی پس از افطار اولیه سبک میل نمایید؛ بنابراین توصیه می شود مصرف شام (۱/۵-۱) ساعت پس از وعدۀ افطار باشد.
توصیه های تغذیه ای در وعدۀ سحری:
توصیه می شود جهت تنظیم برنامۀ غذایی سالم و منطبق با داروی مصرفی(درصورت وجود بیماری خصوصا دیابت)، قبل از شروع ماه مبارک رمضان حتما به کارشناس تغذیه مراجعه نمایید.
مصرف کدامیک از موادغذایی در ماه مبارک رمضان توصیه نمی شود؟
استفاده از مواد غذایی چرب ، شور و شیرین در ماه مبارک رمضان توصیه نمی گردد .
توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
افطار را با مایعات گرمی مانند شیر ولرم، چای کمرنگ و یا آب جوش آغاز کنید و جهت تامین قندخون مورد نیاز بدن خود از قندهای طبیعی مانند (۳-۱) عدد خرما استفاده نمایید، به این ترتیب از افزایش ناگهانی قندخون پیشگیری شده و اشتها نیز کنترل خواهد شد.
هشدار سازمان غذا و دارو:
از مصرف قارچهای فلهای خودداری کنید
تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی بر اساس ظاهر برای افراد دشوار است .
تخریب ساختمان فرسوده ی مرکز امام علی (ع) 29 اردیبهشت آغاز شد.
با انتقال و راه اندازی مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) به کوچه زمانی ، تخریب ساختمان قدیمی آن آغاز گردید.
پیام تبریک مدیریت شبکه بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر سید عارف عابدین نجفی ، مدیر شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی بمناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در پیامی این روز فرخنده را به فعالان عرصه اطلاع رسانی و کارشناسان و رابطین روابط عمومی تبریک گفت .
روز ارتباطات و روابط عمومی
27 اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی درایران گرامی باد.
مشاور وزیر در آستانه فرارسیدن ماه رمضان عنوان کرد:
رعایت توصیههای طب ایرانی در ماه رمضان، از سختیهای ظاهری روزهداری میکاهد
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت بر رعایت توصیههای طب ایرانی در ماه مبارک رمضان برای ارتقای تندرستی و کاهش سختیهای ظاهری روزهداری، تاکید کرد.
کارگاه آموزش «ارتقا فرهنگ بهداشت و سلامت» درحوزه علمیه فاطمیه (س) بندرانزلی
همایش و کارگاه آموزشی «ارتقا فرهنگ بهداشت و سلامت» ویژه طلاب و روحانیون صبح امروز بمدت یکساعت در حوزهعلمیه شهرستان ویژه خواهران تشکیل شد.