اطلاعیه؛
اعلام زمان و مکان مراسم سومین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اطلاعیهای زمان و مکان برگزاری مراسم سومین روز درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان را اعلام کرد.
مراسم روز پرستار شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی
صبح امروز مراسم روز پرستار برگزار گردید:
پیام تبریک مدیرشبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار
دکتر بابک صیاد ؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی با ارسال پیامی، فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را تبریک گفت.
تبریک روز پرستار
روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها، پرستار تن رنجور ولایت، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری(س) بر همه پرستاران و پیروانش مبارک باد از طرف مدیریت محترم شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی
آغاز پایش شاخصهای رشد در راستای اجرای برنامه پیامدسنجی توزیع شیر رایگان
کارشناسان واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت ودرمان بندرانزلی در مدارس اقدام به پایش اولیه قد و وزن دانشآموزان پایه ابتدایی نمودند.
بهمنظور پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان؛
آغاز طرح ملی غربالگری ماموگرافی رایگان در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت
رئیس مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت از آغاز اجرای طرح ملی غربالگری ماموگرافی رایگان ویژه بانوان در این مرکز، همزمان با سراسر کشور و در قالب پویش ملی پیشگیری از سرطان پستان خبر داد.
منتخبین نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان بندرانزلی
منتخبین نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی بندرانزلی در تاریخ ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۴ بطور همزمان با سراسر کشور، اعلام شد.
گرامیداشت طعم سلامت در روز جهانی غذا
مراسم روز جهانی غذا در گیلان با تجلیل از پیشکسوتان صنعت غذا، مسئولان فنی برتر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار و بر ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی در استان تأکید شد.
همزمان با سراسر کشور:
آغاز نهمین دوره انتخابات نظام پزشکی در بندرانزلی با ۲۱ کاندید
نهمین دوره انتخابات هیئتمدیره نظام پزشکی شهرستان بندرانزلی امروز همزمان با سراسر کشور با حضور فعال جامعه پزشکی و بهصورت الکترونیکی برگزار شد.
مطلب آموزشی:
بزرگداشت روز جهانی غذا
روز جهانی غذا که هر ساله در ۱۶ اکتبر توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) برگزار میشود، فرصتی است تا اهمیت تغذیه سالم، امنیت غذایی و تولید پایدار غذا را مرور کنیم. این روز که در سال ۱۹۴۵ همزمان با تأسیس FAO پایهگذاری شد، به یکی از مهمترین رویدادهای جهانی تبدیل شده و در سراسر دنیا با برگزاری برنامهها و کارگاههای متنوع، مردم را به تفکر و عمل در جهت تأمین غذای سالم برای همه ترغیب میکند.

